Сиыр еті (филе) Кесілген, сүйексіз. Сиыр еті тығыз. Түсі қызыл, майлы қабаттардың түсі ақ, кілегей немесе сары. Еттің сыртқы түрі құрғақ және кесіндіде бөлінетін ет шырыны мөлдір.Жеткізу -бір ұшаның 2 артқы аяғы, сүйексіз, баспалы. Еттің иісі табиғи, қоспасыз және бөтен жаман көлеңкесіз. Ет қаны жақсы ағызылған, майдың консистенциясы тығыз, жабысқақ емес. Еттің қабығы жұқа, бозғылт қызғылт немесе қызыл түсті. Аяқ, ұзын кесілген, сүйексіз, 1 санат. Салқындатылған, майлы емес. ГОСТ 31797-2012. (Әрбір жеткізу үшін ветеринариялық анықтама беру). Қоймадағы таразыларға жеткізу.