Шаруа майы тәтті сарымай, майдың массалық үлесі 72,5%, ылғалдың массалық үлесі 25% аспайды
Органолептикалық көрсеткіштер: сиыр майы тығыз пластикалық біртекті массаға ие болуы керек. Кесілген беті жылтыр, құрғақ немесе күңгірт бет, ылғал тамшылары бар. Түсі ашық сарыдан сарыға дейін, бүкіл массасы бойынша біркелкі. Сыртқы иіссіз айқын кремді дәмі бар. Майдың май фазасында тек сиыр сүтінің сүт майы болуы керек. Органолептикалық көрсеткіштер, буып-түю, тасымалдау МЕМСТ 37-91 МЕМСТ 32261-2013 және СанЕжН сәйкес келеді.
Сэндвич дайындауда қолданылады
95 килограмм (6 айға)
Ай бойынша тапсырысқа сәйкес