Курс бойынша презентациялар (электронды плакаттар) "Суық тағамдар мен жеңіл тағамдарды дайындау және безендіру" CD
Аспазшы-кондитер " оқу-көрнекі құралдар жинағы. Суық тағамдар мен жеңіл тағамдарды дайындау және безендіру" пәннің барлық курсы бойынша мұқият әзірленген және құрылымдалған графикалық материалды қамтиды (106 тақырып, 192 графикалық модуль). Дидактикалық материалдарда сызбалар, диаграммалар, анықтамалар, кестелер мен бейнелер бар және оларды оқытушы дәрістерде көрсетуге арналған. Барлық иллюстрацияларды кәсіби суретшілер жасайды.
Диск оқытушының интерактивті тақтаны, мультимедиялық проекторды және басқа да компьютерлік демонстрациялық кешендерді қолдана отырып, сабақтарда дидактикалық материалды көрсетуге арналған. Өзін-өзі зерттеуге арналған әдеттегі электронды оқулықтардан айырмашылығы, бұл презентациялар дәрістерде сызбаларды, диаграммаларды, кестелерді көрсету үшін арнайы жасалған. Бағдарламалық жасақтаманың ыңғайлы қабығында қажетті плакатты көруге мүмкіндік беретін Мазмұн кестесі бар. Плакаттарды рұқсатсыз көшіруден қорғау қарастырылған. Мұғалімге сабаққа дайындалуға көмектесу үшін басып шығарылған нұсқаулық бар.
Диск құрамы:
1 бөлім. Салқын тағамдар мен тағамдар
2 бөлім. Салаттарды дайындау және безендіру