Сиыр еті, жаңа піскен. ГОСТ 779-55. Ет тығыз. Түсі қызыл, май қабаттарының түсі ақ, кілегей немесе сары. Еттің сыртқы түрі құрғақ, ал кесіндіде бөлінген ет шырыны мөлдір болады. Еттің иісі табиғи, қоспасыз және бөтен реңксіз. Ет жақсы қанды, майдың консистенциясы тығыз, жабысқақ емес. Еттің қабығы жұқа, ақшыл-қызғылт немесе қызыл-қызыл түсті, тиісті құжаттармен қамтамасыз етілген, ет арнайы ыдыста жеткізіледі.Тауарларды қабылдау ветеринариялық сертификат, ветеринариялық анықтама болған жағдайда жүзеге асырылады. Жергілікті өндірістен. Өнімнің қауіпсіздік стандартының коэффициенті