Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Шикі балық етінен дайындалған өнім. Құрамы 50% аспан денесінің массасынан кем болмауы тиіс. Сорпа мен түрлі тұздықтарда болады. Герметикалық бітелген тарыда сақталады. Ыдысы өнім ұзақ сақталу үшін стерильденеді немесе пастерленеді.
Продукт из рыбного сырья, содержание которого должно быть не менее 50% массы нетто. В бульоне и различных соусах. В герметично укупоренной таре, подвергнутый стерилизации или пастеризации и пригодный для длительного хранения.