Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Еттен әзірленген шұжық турамасынан (сиыр еті) жасалған. Рецептурасына қайнаған немесе шарпыланған ет ингредиенттері. Қауызы құрғақ, шырышсыз, түсі қызғылт, біркелкі. Термиялық өңделген ингредиентерден жасалған.
Из мясного колбасного фарша (говяжий), в рецептуру которого входят вареные или бланшированные мясные ингредиенты. Оболочка суха, без слизи, окраска розывая, ровномерная.Из термически обработанных ингредиентов.