Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Заңның 45-бабының 2-тармағының 3)-тармақшасы. Жылдық жоспар сомаларының шегінде бірлігі үшін бағасы өзгермегендегі көлемнің азаюымен байланысты шартты сомасын азайтумен өзгерту
Сыр - құрамында 25% дейін ақуыз бар; майлар 60% дейін, көмірсу 3,5% дейін. Бұл калорияда жоғары өнімнің калориясы және майдың және ақуыздың құрамына байланысты 100 грамм ірімшеге 250-ден 400 ккал-ға дейін.
Сыр – по своему составу включает белки до 25 %; жиры до 60%, углеводы до 3,5 %. Является высоко калорийным продуктом калорийностью, и в зависимости от содержания жира и белка составляет от 250 до 400 ккал на 100 грамм сыра.