Зертханалық тышқандар үшін толық түйіршіктелген аралас жем. Құрамы: 1. Екінші сұрыпты бидай - 12,0% 2. Екінші сұрыптағы бидай нанынан бидай - 13,0% 3. Сұлы-38,0% 4. Күнбағыс - 12,0% 5.Процо-6,0% 6.Милко құрғақ ским -8,0% 7. Ұн балықтары -2,5% 8. Ашытқы жем, құрғақ 2,5% 9.Меласса 4,2% 10. Альбумин ұнтақталған, қара тағам. 11.Пермикс -1,0% 12.Калций карбонаты-0,5% 13.Сорий хлориді - 0,3% 14.Кальций фосфатының жемісі. Нан: ұннан жасалған ұнның бір бөлігі 2-ші сұрыптағы бидай ұнымен ауыстырылуы мүмкін.