Алматы қаласы Қоғамдық денсаулық сақтау басқармасының шаруашылық жүргізу құқығындағы "И. Жекенова атындағы қалалық клиникалық жұқпалы аурулар ауруханасы" коммуналдық мемлекеттік кәсіпорны
Коммунальное государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Городская клиническая инфекционная больница имени И. Жекеновой" Управления общественного здравоохранения города Алматы
Алматы қаласы Қоғамдық денсаулық сақтау басқармасының шаруашылық жүргізу құқығындағы "И. Жекенова атындағы қалалық клиникалық жұқпалы аурулар ауруханасы" коммуналдық мемлекеттік кәсіпорны
Коммунальное государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Городская клиническая инфекционная больница имени И. Жекеновой" Управления общественного здравоохранения города Алматы
Қалың ет, көбірек целлюлоза және май. Түсі қызыл, майлы қабаттар ақ, етдің пайда болуы құрғақ, ал бөлімде шығарылған ет шырыны мөлдір. Еттің иісі - табиғи, жаңа піскен, қаңқа, жоғарғы санат, ҚР БҰҰ ЕЭК 326-2012
Мясо плотное.Больше мякоти и жира. Окрас красный, жировых прослоек – белый.Внешний вид мяса сухой, а мясной сок,выделяемый в разрезе -прозрачный. Запах мяса натуральный, свежая, туша, высшая категория, СТ РК ЕЭК ООН 326-2012