Тауықтың аяқтары. Олар жақсы ағып, таза болуы керек. Сыртқы қоспаларсыз, сыртқы иістерсіз, фекальды қоспасыз, көзге көрінетін қан ұйығыштарсыз, ішек пен клака, трахея, өңеш, жетілген репродуктивті органдарсыз, суық күйіктерсіз, төгілген өт қалдықтарысыз. Иісі - құстың осы түрінің жаңа піскен етіне тән қасиет. Көз жасы жоқ былғары. Сүйек жүйесі сынықтар мен деформацияларсыз. Жаңа, салқындатылған ет. ГОСТ 31962-2013 сәйкес. Сертификаттың болуы. ТҰТЫНУШЫҒА ҚОЛДАНЫЛУЫ МЕН ҚОЛДАНЫЛУЫ МЕН ҚОЛДАНЫЛҒАН тауарларды жеткізу.