Шығыс Қазақстан облысы жұмыспен қамту және әлеуметтік бағдарламаларды үйлестіру басқармасының "Зимовьев арнайы әлеуметтік қызмет көрсету орталығы" коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение "Зимовьевский Центр оказания специальных социальных услуг" управления координации занятости и социальных программ Восточно-Казахстанской области
Шығыс Қазақстан облысы жұмыспен қамту және әлеуметтік бағдарламаларды үйлестіру басқармасының "Зимовьев арнайы әлеуметтік қызмет көрсету орталығы" коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение "Зимовьевский Центр оказания специальных социальных услуг" управления координации занятости и социальных программ Восточно-Казахстанской области
Үкіметтік сыртқы қарыздар немесе байланысты гранттар бойынша бірлесіп қаржыландыру қаражаттарын қоспағанда бюджеттік қаражаттар есебінен
256 - Облыстың жұмыспен қамтуды үйлестіру және әлеуметтік бағдарламалар басқармасы
256 - Облыстың жұмыспен қамтуды үйлестіру және әлеуметтік бағдарламалар басқармасы
013 - Психоневрологиялық медициналық-әлеуметтік мекемелерде (ұйымдарда), арнаулы әлеуметтік қызметтер көрсету орталықтарында, әлеуметтік қызмет көрсету орталықтарында психоневрологиялық аурулармен ауыратын мүгедектер үшін арнаулы әлеуметтік қызметтер көрсету
Топтамадағы майлылығы 55%-60% балқытылған ірімшіктер, п/с станкандағы 100 гр. Иісі мен дәмі қанық ірімшік дәмінен немесе қышқыл ірімшік дәміне келеді. ГОСТ 52686-2006 Ірімшіктер. Жалпы техникалық шарттары 01.01.2008 қолданыста. Қолдану саласы: Аталған стандарт тікелей тағамға қолданылатын , сондай-ақ кулинарияда және қоғамдық тамақтану орындарында қолданылатын балқытылған ірімшіктерге таралады. ГОСТ 31690-2013 Балқытылған ірімшіктер. Жалпы техникалық шарттары 01.07.2014 қолданыста. Қолдану саласы: Аталған стандарт тікелей тағамға қолданылатын , сондай-ақ кулинарияда және қоғамдық тамақтану орындарында қолданылатын балқытылған ірімшіктерге таралады. Өсімдік майлары қосылмаған.
Сыры плавленые в ассортименте 60%-55% жирности стакан п/с 100 гр.. Вкус и запах от слабо выраженного сырного до сырного или кисломолочного. ГОСТ Р 52686-2006 Сыры. Общие технические условия 01.01.2008 действующий
Область применения: Настоящий стандарт распространяется на сыры и сырные продукты, предназначенные для непосредственного употребления в пищу или дальнейшей переработки. ГОСТ 31690-2013 Сыры плавленые. Общие технические условия 01.07.2014 действующий. Область применения: Настоящий стандарт распространяется на плавленые сыры, предназначенные для непосредственного употребления в пищу, а также для использования в кулинарии и общественном питании.Без растительных жиров.