І санаттағы жаңа сиыр еті, белі мен артқы жағы. Түсі қызыл, майлы қабаттары ақ, кілегей немесе сары. Еттің сыртқы түрі құрғақ, бөлімде шығарылған ет шырыны мөлдір болады. Еттің иісі табиғи, қоспасыз және жағымсыз көлеңкеден тұрады. Ет жақсы қансыз, майдың консистенциясы тығыз және жабысқақ емес. Еттің қабығы жұқа, бозғылт қызғылт немесе қызғылт. Балғын. ҚР СТ 1759-2008 «Сиыр еті. Техникалық жағдай». Ветеринариялық анықтаманы, белгіленген үлгідегі сапа сертификатын, сәйкестік сертификатын беріңіз. Тапсырыс бойынша жылдың аяғына дейін жеткізу 2-3 күн.