Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


990240008204
"А.Н.Сызганов атындағы Хирургия ұлттық ғылыми орталығы" акционерлік қоғамы
Акционерное общество "Национальный научный центр хирургии имени А.Н.Сызганова"
"А.Н.Сызганов атындағы ХҰҒО" АҚ
АО "ННЦХ им. А.Н.Сызганова"
2020
Ашық конкурс
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
Заңның 45-бабының 2-тармағының 3)-тармақшасы. Жылдық жоспар сомаларының шегінде бірлігі үшін бағасы өзгермегендегі көлемнің азаюымен байланысты шартты сомасын азайтумен өзгерту
101113.100.000000
Тауар
Қозы еті
Мясо ягненка
балғын, тұтас ет, І санат
свежая, туша, I категория
Ет сиыр еті (тушасы) I категория. Тауар түрін ескере отырып, тұтас. Жас, майлы емес, диеталық өнім, сыртқы бағалау бойынша еттің қызыл-қызғылт түсі, мәрмәр құрылымы болуы тиіс. Ішкі ағзалардың, терілердің, қан ұйытқысының, сүйек тінінің қалдықтарының, бүйір және сынған сүйектері жоқ, өнімге физикалық әсер ететін соғусыз, күйіктің, ластанудың, қан ағудың іздері жоқ қалдықтарының болуына жол берілмейді. Еттің қоңдылығының санаты әрбір партияда (ұшада) дөңгелек айқын таңбамен (мөрмен) белгіленуі тиіс.
Мясо говядина свежее (туша) I категория. Цельные с учетом товарного вида. Молодняк, не жирное, диетический продукт, по внешней оценке мясо должно иметь красно-розовый цвет, мраморную структуру, подмороженное без ослизнения поверхности. Не допускается наличие остатков внутренних органов, шкуры, сгустков крови, остатков костной ткани, без торчащих и сломанных костей, без ушибов оказывающих физическое воздействие на продукт, без следов ожогов, загрязнений, кровоподтеков побитостей. Категория упитанности мяса должна быть обозначена на каждой партии (туше) круглым четким клеймом (печатью).
Килограмм
5759.5
1964
11311658
0
Желтоқсан
до 2-х раз в неделю по заявке Заказчика.
до 2-х раз в неделю по заявке Заказчика.
Алматы қ., Алмалы ауданы г. Алматы , Желтоксан 51,62. Склад пищеблока.
5759.5
751110000
г. Алматы , Желтоксан 51,62. Склад пищеблока.
г. Алматы , Желтоксан 51,62. Склад пищеблока.