Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
балғын ГОСТ 1723-86 Жуашық дөңгелек, 100 грамм дейін, дәмі жартылай өткір, салатқа қолдану керек. Құрғақ таразылар - қою сары, шырынды, кремді ақ, шіріксіз.
Репчатый, свежий
ГОСТ 1723-86 Луковица округлая, до 100г,вкус полуострый, салатного использования. Сухие чешуи темно-желтые, сочные, бело-кремовые, без гнили.