Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Дәстүрлі қызыл шие, ГОСТ 21922-76жаңа піскен кезде тұтыну үшін, ақуыздың энергетикалық құрамы 0,8%, көмірсулар 11,3%, 49ккал. Балғын, үлкен және қалыпсыз шірік белгілерінсіз.
Сорт культурный, Свежая ГОСТ 21922-76 Свежая черешня культурных сортов для потребления в свежем виде, энергетический состав белки 0.8%,углеводы 11.3%,49ккал. Свежая ,крупная без плесени и признаков гнили.