Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
судак балығының балық еті, балғын. Табиғи бояуы, ұрылмаған, шырыштығы жоқ (санитарлық және ветеринарлық сараптама қорытындысы бар).Балық құрамында жоғары дәрежелі ақуыздар (орта есеппен 17-19%), майлар 8-20% құрайды.ГОСТ 24896-81
Филе рыбы судака, свежий. (не замороженная). Естественная окраска, без побитостей, без слизи.(наличие заключения санитарно-ветеринарной экспертизы).В рыбе содержится полноценные белки (в среднем 17-19%),жиры от 8-20%. ГОСТ 24896-81