Бидай наны 0,5 кг. (бірінші сорт) ГОСТ 28808-90 Т. 1.2.2-1.2.4 2. Сапалық сипаттамалары: бірінші сортты ұннан жасалған жаңа пісірілген, сапалы нанның дұрыс нысаны, тегіс беті болуы тиіс, ірі жарықсыз және жарықсыз, қабығы доптан қалыспайды, доптың жабысқақ емес. Йодталған тұзды пайдалана отырып, сұйық ашытқыларды қолдана отырып, классикалық технология бойынша дайындалған.3. Құрамы: бірінші сұрыпты ұн, сұйық ашытқы, йодталған тұз. Тағамдық құндылығы 100 гр. өнім: майлар-1,0 г., көмірсулар-48,8 г., ақуыздар-8,1 г., энергетикалық құндылығы-242 ккал."Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы" КО ТР 021/2011, КО ТР 022/2011 талаптарына сәйкес сәйкестік сертификаты немесе сәйкестік туралы декларациясының болуы. Көлікке санитарлық паспорттың және жүргізушіге медициналық кітапшаның болуы (т. б.) "Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар "санитариялық қағидаларын бекіту туралы" Қазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 19 наурыздағы № 230 бұйрығы.)