Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


991240004660
"Педиатрия және балалар хирургиясы ғылыми орталығы" акционерлік қоғамы
Акционерное общество "Научный центр педиатрии и детской хирургии"
"Научный центр педиатрии и детской хирургии" АҚ
АО "Научный центр педиатрии и детской хирургии"
2020
Бағалы ұсыныныстарға сұраным
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
101111.400.000000
Тауар
Сиыр еті
Говядина
балғын, тұтас ет, І санат
свежая, туша, I категория
1 санатты сиыр еті жоғарыда көрсетілген нормативтік құқықтық актілердің талаптарына сәйкес, технологиялық нұсқаулықтар бойынша, белгіленген тәртіппен бекітілген ет және тамақ өңдеу өнеркәсібінің кәсіпорындары үшін барлық ережелерді сақтай отырып әзірленген. Көктемгі-жазғы кезеңде ет бұлшық ет қабатындағы минус 2 0С-тан минус 3 0С-қа дейінгі температураға дейін қатырылған, күзгі-қысқы кезеңде бұлшық ет қабатындағы 0 0С-тан плюс 4 0С-қа дейінгі температураға дейін салқындатылған болуы тиіс. 1 санатты сиыр еті азық-түлік қауіпсіздігі мен тамақ өнімдерін инспекциялауға қатысты қолданыстағы нормаларға сәйкес тұрақты жұмыс істейтін кәсіпорындарда сойылған жануарлардан алынған. Сиыр етіне арналған микробиологиялық көрсеткіштердің мазмұны бір партияға құжат беру ережелеріне сәйкес белгіленген тәртіпте аккредиттелген (сертификатталған) зертханаларда сыналады. 1 санатты сиыр еті: ҚР СТ 1759-2008, ҚР СТ 1730-2007, Кеден одағының техникалық регламенті 021-2011, мемлекетаралық СТАНДАРТ, ГОСТ 779-55 талаптарына сәйкес болуы тиіс.
Мясо говядины 1 категории, выработано в соответствии с требованиями вышеуказанных нормативно правовых актов, по технологическим инструкциям, с соблюдением всех правил для предприятий мясной и пищеперерабатывающей промышленности, утвержденных в установленном порядке. В весенне-летний период мясо должно быть подмороженным до температуры в толще мышц от минус 2 0С до минус 3 0С, в осенне-зимний период охлажденным до температуры в толще мышц от 0 0С до плюс 4 0С. Мясо должно быть охлажденным, без постореннего запаха. Мясо говядины 1 категории получена от животных, убой которых производился на предприятиях, регулярно функционирующих в соответствии с действующими нормами относительно пищевой безопасности и инспекции пищевых продуктов. Содержание микробиологических показателей на мясо говядины прошедшие испытания в лабораториях, аккредитованных (аттестованных) в установленном порядке, согласно правилам выдачи документа на одну партию. Мясо говядины 1 категории должно соответствовать: СТ РК 1759-2008, СТ РК 1730-2007, ТЕХНИЧЕСКИЙ РЕГЛАМЕНТ ТАМОЖЕННОГО СОЮЗА 021-2011, МЕЖГОСУДАРСТВЕННЫЙ СТАНДАРТ, ГОСТ 779-55
Килограмм
2500
1964.29
4910725
0
Қазан
По заявке Заказчика
Тапсырыс берушінің сұранысы бойынша
Алматы қ., Бостандық ауданы пр. Аль-Фараби 146
2500
751410000
пр. Аль-Фараби 146
пр. Аль-Фараби 146