Күріш жармасы 2. Сапалық сипаттамалары: ақ күріш тегістелген құрамы: судың физикалық – химиялық көрсеткіштері бойынша 14%;ақуыздар 7,6 %,майлар 1%; көмірсулар 75,8%, клетчаткалар -0,4%, күлдер-0,6% 3.Органолептикалық көрсеткіштер: - біркелкі формалар мен өлшемдер, тегістелген және жылтыратылған, шыны тәрізді-бөгде арамшөпті қоспасыз және ұсақталған ядроссыз. - Жарма иісі мен дәмі осы Жарма үшін болуы керек. Буып-түйілген маталы азық-түлік қаптары 25 кг.жарамдылық мерзімі 12 айдан артық емес. Әрбір қаптамада сату мерзімі көрсетілуі тиіс. Жеткізу сәтінде өткізу мерзімінен кем дегенде 2/3 жеткізу