Бал 2. Сапалық сипаттамалары: табиғи гүлді бал-сары, қоңыр және қоңыр түсті бояумен тәтті хош иісті сироп тәрізді сұйықтық немесе кристалды масса. 100 жылы балдың құрамында 0,3-3,3% ақуыз, 77,2% көмірсулар болуы тиіс. 4.Қаптамасы: ст/ герметикалық орау; банкалар 500 гр-700 гр ыдыс өзгерген жоқ 5. Сертификаттардың болуы: Сертификат сәйкес келу. НУ-LITE 2 гигиеналық мониторинг аспабымен әрбір партияға сынама алу әдісі әрбір партияда іске асыру мерзімі көрсетілуі тиіс. Жеткізу сәтінде өткізу мерзімінен кемінде 2/3 жеткізу. Жарамдылық мерзімі 12 айдан артық емес