Сметанковый жартылай қатты тiк төртбұрышты ірімшігі - бруск немесе бастардағы ірiмшiк майлылығы 45%, 4,0 тен 5,0 кг дейiн өлшеп буылған, сиыр сүтінен өндірілетін, вакуум астында ірімшік бетіне тығыздап жабысып тұратын полимерлi пленкамен жабылған. Әр iрiмшiгiнiң басында көрсетiлуі керек: өндiрудiң күнi (күн-ай) және тауар жасаушы зауытың өндiрiстiк таңбасы. Жабдықтау кезге қалдық жарамдылық мерзімі кемiнде 1 ай болу керек. ҚР өндірісі.Ірімшіктің сырты бүлінбеген таза болуы тиіс.Орамдарда бөлшектеп буылған.ГОСТ 32260-2013