Ысталған шұжық
«Шығыс цервелат» Сыныбы: бірінші.
Құрамы: сиыр еті, ет
құс еті, йодталған ас тұзы, дәмдеуіштер, түсті реттегіш.
Сақтау мерзімі: 25 күн, t + 2 + 6 ° C температурада. Нан бетінің сыртқы көрінісі таза, құрғақ, дақтары жоқ, сырғып кетпейтін, қаптаманың зақымдалуы, тартылған ет ағындары. Консистенциясы серпімді, тартылған ет кесілген көрінісі біркелкі араласады, сұр дақтар мен бос жерлер жоқ. Жұқа кеуектілікке жол беріледі. Өнімнің осы түріне тән дәм мен иіс, дәмдеуіштердің айқын хош иісі, ешқандай дәм мен иіссіз. Қоспаларға жол берілмейді. Шұжыққа арналған ұзындығы 5 см-ге дейінгі пішін, өлшем және тоқымалар. Өнімге сапа сертификаты болуы керек. ... ТУ 9213-203-01597945-02