Қазақстан Республикасының Туризм және спорт министрлігі Спорт және дене шынықтыру істері комитетінің "Қысқы спорт түрлері бойынша олимпиадалық даярлау орталығы" республикалық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Республиканское государственное казенное предприятие "Центр олимпийской подготовки по зимним видам спорта" Комитета по делам спорта и физической культуры Министерства туризма и спорта Республики Казахстан
Құрғақ желе құрамына келесі компоненттер кіреді: жидектер мен жемістердің, дәнді дақылдардың сығындылары; крахмал (жүгері немесе картоп); түйіршіктелген қант: лимон қышқылы, кейде шарап қышқылы: табиғи хош иістер: тағамдық түстер. ГОСТ 18488-2000
Кисель на плодовых или ягодных экстрактах, В состав сухого киселя входят следующие компоненты: экстракты ягод и плодов, злаки; крахмал ( кукурузный или картофельный); сахар песок: лимонная кислота, иногда виннокаменная : натуральные ароматизаторы: пищевые красители. ГОСТ 18488-2000