Сиыр еті (артқы жағы).ҚР СТ 1759-2008. Сиыр еті артқы бөлігі, 1 санат. Жас, майлы емес, диеталық өнім, сыртқы бағалау бойынша ет бозғылт қызыл, майлы қабат бежевый, сары болуы керек. Мраморную құрылымын, мороженное түрінде тушь без ослизнения беті. Ішкі ағзалар қалдықтарының, шағылған қан ұйығыштарының терілерінің болуына жол берілмейді. Еттің майлылық санаты әрбір ұшада дөңгелек айқын таңбамен(мөрмен) белгіленуі тиіс, әрбір партияға мал шаруашылығы өнімдеріне ветеринариялық инспектор берген ветеринариялық анықтаманы ұсыну қажет. Толық жиынтықта.Тауарды жеткізу кестесі: өтінімге сәйкес тауардың қажеттілігіне қарай. Тауардың әрбір партиясын жеткізу кезіндегі ілеспе құжаттар. Сәйкестік сертификаты. Ветеринариялық анықтама. Тек ІҚМ артқы бөлігін ғана жеткізу.