Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


040240005916
Қазақстан Республикасының Туризм және спорт министрлігі Спорт және дене шынықтыру істері комитетінің "Қысқы спорт түрлері бойынша олимпиадалық даярлау орталығы" республикалық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Республиканское государственное казенное предприятие "Центр олимпийской подготовки по зимним видам спорта" Комитета по делам спорта и физической культуры Министерства туризма и спорта Республики Казахстан
"ҚСТ ОДО" РМҚК
РГКП "ЦОП ЗВС"
2021
Бағалы ұсыныныстарға сұраным
Шартты үнем есебінен сатып алу
101240.500.000002
Тауар
Тауық сан еті
Окорочок куриный
мұздатылған
замороженный
Тауық еті.Тауықтың аяғы болуы керек:жақсы қансыз, таза; болмауы: - бөгде қосындылар (мысалы, шыны, резеңке, металл); - бөтен иістер; - фекальды ластанулар; - көрінетін қан ұйығыштары; - ішек қалдықтары мен клоакалар, кеңірдек, өңеш, жетілген репродуктивтік органдар; - тоңазытылған күйіктер, төгілген өт дақтары. Тауық етін еріту кезінде бөлінетін ылғалдың массалық үлесі 4% - дан аспауы керек. Иісі құстың осы түрінің жаңа етіне тән. Бұлшықет тінінің түсі бозғылт қызғылттан қызғылтқа дейін. Тері түсі қызғылт реңкпен немесе онсыз бозғылт сары. Тауық еті осы стандарттың талаптарына сәйкес келуі керек [1] және стандартты қабылдаған мемлекеттің аумағында қолданылатын санитарлық және ветеринарлық нормалар мен ережелерді сақтай отырып, құс етін өндіру жөніндегі технологиялық нұсқауларға сәйкес жасалуы керек. Тұтыну ыдысының әрбір бірлігіне құрамында: - Өнімнің атауы; - таза масса; - өндіру күні және орау күні; - жарамдылық мерзімі; - сақтау шарттары; - өндірушінің атауы, орналасқан жері (заңды мекен-жайы, соның ішінде ел); - тағамдық құндылығы; - сұрып; - термиялық күй; - дайындаушының тауар белгісі (бар болса);
Окорочок куриный.Окорочка куриные должны быть:хорошо обескровленными, чистыми; не иметь: - посторонних включений (например, стекла, резины, металла); - посторонних запахов; - фекальных загрязнений; - видимых кровяных сгустков; - остатков кишечника и клоаки, трахеи, пищевода, зрелых репродуктивных органов; - холодильных ожогов, пятен от разлитой желчи. Массовая доля влаги, выделившейся при размораживании мяса кур, не должна превышать 4%. Запах свойственный свежему мясу данного вида птицы. Цвет мышечной ткани от бледно-розового до розового. Цвет кожи бледно-желтый с розовым оттенком или без него. Мясо кур должно соответствовать требованиям настоящего стандарта [1] и вырабатываться по технологической инструкции по производству мяса птицы с соблюдением санитарных и ветеринарных норм и правил, действующих на территории государства, принявшего стандарт. На каждую единицу потребительской тары наносят маркировку, содержащую: - наименование продукта; - массу нетто; - дату выработки и дату упаковывания; - срок годности; - условия хранения; - наименование, местонахождение изготовителя (юридический адрес, включая страну); - пищевую ценность; - сорт; - термическое состояние; - товарный знак изготовителя (при наличии);
Килограмм
250
1250
312500
0
Қараша
до 31 декабря 2021 года, по заявке заказчика
тапсырыс берушінің қалауы бойынша 2021 жылдың 31 желтоқсанына дейін
Ақмола облысы, Бурабай ауданы, Щучинск қ. Қазақстан, Ақмола облысы, Бурабай ауданы, Щучинск қаласы, ОАА шағын ауданы №5А
250
117020100
Қазақстан, Ақмола облысы, Бурабай ауданы, Щучинск қаласы, ОАА шағын ауданы №5А
КАЗАХСТАН, Акмолинская область, Бурабайский район, г.Щучинск, микрорайон ЦРБ №5А