Сиыр еті 1 -разрядты әр түрлі тағамдар, ұшаның етін дайындауға арналған.Органолептикалық сипаттамалар Ет жаңа, серпімді болуы керек, саусақпен басқанда фосса бөтен иіссіз тез сыртқа шығады. Түсі қызғылттан ашық қызылға дейін, май жұмсақ, жеңіл .. Жеткізу кестесі аптасына 2 рет, тапсырыс берушінің ауызша және / немесе жазбаша түрде алдын ала сұрау салуы бойынша. Қажет болған жағдайда әлеуетті жеткізушілер тұтынушыдан ауызша және / немесе жазбаша түрде өтінім түскен сәттен бастап тамақ өнімдерінің жеткізілуін қамтамасыз етуі тиіс.РТ СТ 1730-2007