Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


060240012516
2612154
Облыстық бюджет
«Батыс Қазақстан облысы әкімдігі білім басқармасының Жаңақала ауданының білім беру бөлімі» мемлекеттік мекемесі
Государственное учреждение «Отдел образования Жангалинского района управления образования акимата Западно-Казахстанской области»
«Батыс Қазақстан облысы әкімдігі білім басқармасының Жаңақала ауданының білім беру бөлімі» мм
ГУ «Отдел образования Жангалинского района управления образования акимата Западно-Казахстанской области»
2022
Конкурс по приобретению товаров, связанных с обеспечением питания воспитанников и обучающихся
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
Үкіметтік сыртқы қарыздар немесе байланысты гранттар бойынша бірлесіп қаржыландыру қаражаттарын қоспағанда бюджеттік қаражаттар есебінен
261 - Облыстың білім басқармасы
261 - Облыстың білім басқармасы
082 - Мемлекеттік бастауыш, негізгі және жалпы орта білім беру ұйымдарында жалпы білім беру
045 - Республикалық бюджеттен білім беру субвенциялары есебінен
163 Жалпыға бiрдей мiндеттi орта бiлiм қорының шығындары
540000
0
101111.400.000000
Тауар
Сиыр еті
Говядина
балғын, тұтас ет, І санат
свежая, туша, I категория
Аз қамтылған отбасы оқушыларына арналған Сиыр еті (артқы жағы жамбас еті ), жас мал, жоғары санатты. Отандық өндіріс. Ет міндетті түрде семіз болуы керек. Ет қызыл болуы керек. Жіңішке ақшыл қызғылт немесе етті кептіруден пайда болған ақшыл қызыл қабық, бірақ бөтен дақтар етте болмауы керек. Ет шырынды болмауы керек , етке алақан қойған кезде, қол құрғақ болып қалуы керек, Жағымсыз иіс болмауы керек. Майы ақ болу керек, дұрыс дәйектілікке ие (сиыр еті жақсы ұсақталуы керек). ГОСТ 32606-2013 сертификатка сәйкес
Для учеников малообеспеченных семей. Мясо говядина (задняя часть), молодняк, вышс категории. Отечественного производства. Мясо должно быть жирным. Мясо должно быть красного цвета. Допускается тонкая бледно-розовая или бледно-красная корочка от подсыхания мяса, но никаких посторонних оттенков или пятен на мясе быть не должно. Не должно быть слизи, при прикладывании к свежему мясу ладони, рука должна оставаться сухой. Не должно быть неприятного запаха. Жир должен быть белым, иметь правильную консистенцию (говяжий должен крошиться), не иметь неприятного или прогорклого запаха, на срезе должно быть видно, что жир рассредоточен по всей его поверхности, мясо при нажатии должно пружинить и ямка, которая осталась от пальца должна немедленно разгладиться, Согласно сеотификата ГОСТ 32606-2013
Килограмм
200
2700
540000
0
Қаңтар
по заявке заказчика до конца декабря 2022 года
2022 жылдың соңына дейін тапсырыс берушінің сұранысы бойынша
Батыс Қазақстан облысы, Жаңақала ауданы, Жаңақала а. М.Маметова, 6
200
274030100
М.Маметова, 6
М.Маметова, 6