Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


060240012516
2612154
Облыстық бюджет
«Батыс Қазақстан облысы әкімдігі білім басқармасының Жаңақала ауданының білім беру бөлімі» мемлекеттік мекемесі
Государственное учреждение «Отдел образования Жангалинского района управления образования акимата Западно-Казахстанской области»
«Батыс Қазақстан облысы әкімдігі білім басқармасының Жаңақала ауданының білім беру бөлімі» мм
ГУ «Отдел образования Жангалинского района управления образования акимата Западно-Казахстанской области»
2022
Бағалы ұсыныныстарға сұраным
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
Үкіметтік сыртқы қарыздар немесе байланысты гранттар бойынша бірлесіп қаржыландыру қаражаттарын қоспағанда бюджеттік қаражаттар есебінен
261 - Облыстың білім басқармасы
261 - Облыстың білім басқармасы
055 - Балаларға қосымша білім беру
045 - Республикалық бюджеттен білім беру субвенциялары есебінен
141 Азық-түлiк өнiмдерiн сатып алу
220320
0
101111.400.000000
Тауар
Сиыр еті
Говядина
балғын, тұтас ет, І санат
свежая, туша, I категория
Сиыр еті (артқы жағы жамбас еті ), жас мал, жоғары санатты. Отандық өндіріс. Ет міндетті түрде семіз болуы керек. Ет қызыл болуы керек. Жіңішке ақшыл қызғылт немесе етті кептіруден пайда болған ақшыл қызыл қабық, бірақ бөтен дақтар етте болмауы керек. Ет шырынды болмауы керек , етке алақан қойған кезде, қол құрғақ болып қалуы керек, Жағымсыз иіс болмауы керек. Майы ақ болу керек, дұрыс дәйектілікке ие (сиыр еті жақсы ұсақталуы керек). ГОСТ 32606-2013 сертификатка сәйкес
Мясо говядина (задняя часть), молодняк, вышс категории. Отечественного производства. Мясо должно быть жирным. Мясо должно быть красного цвета. Допускается тонкая бледно-розовая или бледно-красная корочка от подсыхания мяса, но никаких посторонних оттенков или пятен на мясе быть не должно. Не должно быть слизи, при прикладывании к свежему мясу ладони, рука должна оставаться сухой. Не должно быть неприятного запаха. Жир должен быть белым, иметь правильную консистенцию (говяжий должен крошиться), не иметь неприятного или прогорклого запаха, на срезе должно быть видно, что жир рассредоточен по всей его поверхности, мясо при нажатии должно пружинить и ямка, которая осталась от пальца должна немедленно разгладиться, Согласно сеотификата ГОСТ 32606-2013
Килограмм
81.6
2700
220320
0
Мамыр
по заявке заказчика в течение 3 дней
тапсырыс берушінің сұранысы бойынша 3 күн ішінде
Батыс Қазақстан облысы, Жаңақала ауданы, Жаңақала а. Халықтар Достығы, 42
81.6
274030100
Халықтар Достығы, 42
Халықтар Достығы, 42