Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


060240012516
2612154
Облыстық бюджет
«Батыс Қазақстан облысы әкімдігі білім басқармасының Жаңақала ауданының білім беру бөлімі» мемлекеттік мекемесі
Государственное учреждение «Отдел образования Жангалинского района управления образования акимата Западно-Казахстанской области»
2022
Конкурс по приобретению товаров, связанных с обеспечением питания воспитанников и обучающихся
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
Шартты өзгерту
49450812
п.12.3 типового договора правил организации питания обучающихся. Изменение в части увеличения суммы Договора, связанной с увеличением потребности в объеме поставляемых Товаров и Услуг, при условии неизменности цены за единицу товаров и услуг в Договоре
Үкіметтік сыртқы қарыздар немесе байланысты гранттар бойынша бірлесіп қаржыландыру қаражаттарын қоспағанда бюджеттік қаражаттар есебінен
261 - Облыстың білім басқармасы
261 - Облыстың білім басқармасы
082 - Мемлекеттік бастауыш, негізгі және жалпы орта білім беру ұйымдарында жалпы білім беру
045 - Республикалық бюджеттен білім беру субвенциялары есебінен
141 Азық-түлiк өнiмдерiн сатып алу
162000
0
105140.519.000000
Тауар
Ірімшік
Сыр
қатты
твердый
1-4сынып оқушыларына арналған Голландиялық ірімшік, қатты, май мөлшері кемінде 45%. Сыртқы түрі дәмі мен иісі консистенциясы Сурет түсі Қабығы берік, тегіс, зақымдалмаған және парафинмен қапталған қалың субкортикалық қабат.полимерлер. аралас құрамдармен немесе полимерлі материалдармен айқын ірімшік. сладковатый. аздап ащы тығыз. орташа пластикалық. кесіндідегі барлық массадағы біртекті ірімшіктің үлгісі бар. ақ түстен ашық сарыға дейін дөңгелек немесе сопақша көздерден тұрады. бүкіл массасы бойынша біркелкі Тауар керек : 1. ҚР қолданыстағы "тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы" нормативтік актілерінің талаптарына сәйкес келу» 2. Стандарт сиыр сүтінен және сиыр сүтінен алынған өнімдерден: тікелей тұтынуға немесе одан әрі өңдеуге арналған майсыз сүттен және кілегейден жасалған 54,0% - дан 69,0% - ға дейін майсыздандырылған заттағы ылғалдың массалық үлесі бар жартылай қатты ірімшіктерге қолданылады. 3. Қаптамада өнімнің дайындалған күні, жарамдылық мерзімі және сақтау шарттары көрсетілуі керек. ҚР СТ 2069-2015 "" қышқыл сүт өнімдері. Жалпы техникалық шарттар" сертификатына сәйкес.
Для учеников 1-4 классов, Сыр голландский, твердый, жирность не менее 45%. Не 60% казахстанского содержания Внешний вид Вкус и запах консистенция Рисунок Цвет Корка прочная, ровная, без повреждений и толстого подкоркового слоя, покрытая парафиновыми.полимерами. комбинированными составами или полимерными материалами выраженный сыр-ны й. сладковатый. слегка пряный Плотная. умеренно зластичкая. однородная во всей массе На разрезе сыр имеет рисунок. состоящий из глазков круглой или овальной формы От белого до светло-желтого. равномерный по всей массе Товар должен : 1. соответствовать требованиям действующих в РК нормативных актов «О безопасности пищевой продукции» 2. Стандарт распространяется на полутвердые сыры с массовой долей влаги в обезжиренном веществе от 54,0 % до 69,0 % изготовляемые из коровьего молока и продуктов, полученных из коровьего молока: обезжиренного молока и сливок, предназначенные для непосредственного употребления в пищу или дальнейшей переработки. 3. На упаковке должна быть указана дата изготовления, срок годности продукта и условия хранения. 4. в соответствии с которыми изготовлена продукция: СТ РК 2069-2015»»Продукция кисломолочная. Общие технические условия»
Килограмм
54
3000
162000
0
Қаңтар
по заявке заказчика до конца декабря 2022 года
2022 жылдың соңына дейін тапсырыс берушінің сұранысы бойынша
Батыс Қазақстан облысы, Жаңақала ауданы, Қырқопа а. Нурпейсова, 18
3
274049100
Нурпейсова, 18
Нурпейсова, 18
Батыс Қазақстан облысы, Жаңақала ауданы, Маштексай а. Мендешев, 3
30
274047100
Мендешев, 3
Мендешев, 3
Батыс Қазақстан облысы, Жаңақала ауданы, Қызылоба а. Курмангазы, 3
6
274053506
Курмангазы, 3
Курмангазы, 3
Батыс Қазақстан облысы, Жаңақала ауданы, Жаңажол а. Мектеп 12
15
274035100
Мектеп 12
Мектеп 12