Сапалық сипаттамалары: ірімшік 45% жеке тағамдарды дайындау үшін және тәуелсіз тағам ретінде қолданылады. 3.Органолептикалық көрсеткіштер: ірімшік атауына сәйкес келуі керек, барлық пісіру технологиялары қартаюы керек, қаптаманың кішкене бұзылуынсыз, өйткені көгеру пайда болуы мүмкін. Әрбір брикетте (немесе картон қорапта) сату мерзімі көрсетілуі керек 4.Қаптамасы: герметикалық, зауыттық, вакуумды қаптамада 2 кг дейін. 5. Сертификаттардың болуы: Қазақстан Республикасының сәйкестік сертификаты 6. Сәйкестік: ГОСТ 7616-85 2.3.т.-2.5. СанПиН 2.3.2.1078-01 пп.1.2.6.