Ірімшік майлылығы 20% сүт қышқылды бактериялардың тазаөсірінділерінде дайындалған ұйытқы ашыту жолымен тұтас,қалыпқа келтірілген пастерленген сүттен дайындалғантабиғи сүзбе.
Творог натуральный жирностью 20%, изготовленный из цельного,нормализованного пастеризованного молока путём сквашивания закваской, приготовленной на чистых культурах молочнокислых бактерий.
с подписания договора по 31 декабря 2023 года по заявкам Заказчика в установленный срок согласно технической спецификации
Келісімшартқа қол қойылғаннан бастап 2023 жылдың 31 желтоқсанына дейін Тапсырыс берушінің талабы бойынша техникалық сипаттамаға сәйкес белгіленген мерзімде