Йогурт. Йогурт өнімі 1,2% - дан аспайды, 100 г торда 4 дана. Пастерленген. Сыртқы түрі: біртекті, орташа тұтқыр. Дәмі мен иісі: таза, ашытылған сүт, бөтен дәм мен иіс жоқ. Түсі: сүтті ақ, тағамдық бояғыштарды қосқанда, өнім қолданылатын ингредиенттің түсіне ие. Жеткізу кезіндегі қалдық сақтау мерзімі кемінде 2 ай болуы керек. Жарамдылық мерзімі қаптамада, қосымша жапсырмалар мен баға белгілерінсіз тесілуі керек. Өнімдер жаңа піскен болуы керек, мұздатылмауы керек, мұзсыз. ГОСТ 31981-2013.