Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


020340004264
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
2023
Тікелей шарт тұжырымы бір дерекөздерден
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
39-бап 3-тармақ 50-тармақша егер мемлекеттік сатып алу тапсырыс берушінің мемлекеттік сатып алуды өткізу мерзімі, бірақ екі айдан аспайтын мерзім ішіндегі қажеттілігін қамтамасыз ету үшін қажетті осындай тауарларды, жұмыстарды, көрсетілетін қызметтерді мемлекеттік сатып алу көлемінен аспайтын көлемде, уәкілетті орган бекіткен тізбе бойынша жылдың бірінші айы ішінде жүзеге асырылатын болса, конкурс не аукцион тәсілімен мемлекеттік сатып алу қорытындысы шығарылғанға және мемлекеттік сатып алу туралы шарт күшіне енгенге дейінгі кезеңге күн сайынғы және (немесе) апта сайынғы қажеттіліктегі осындай мемлекеттік сатып алуды жүзеге асыруға қажеттілік болса, жүзеге асырылады.
105130.311.000000
Тауар
Май
Масло
тәтті кілегейлі
сладкосливочное
"Өсімдік майы жоқ тәтті кілегей майы, 100% тұтас сиыр сүтінен, 200 гр пакеттерге оралған., май мөлшері 82,5% - дан жоғары. Құрамы-пастерленген кілегей. Майдың массалық үлесі 82,5% - дан кем емес. Тағамдық құндылығы (100 г өнімнің құрамы): май — 82,5 г, ақуыз — 0,5 г, көмірсулар — 0,6 г.энергетикалық құндылығы — 747 ккал. Физика-химиялық көрсеткіштер бойынша май талаптарға сай болуы тиіс. Әрбір бумада құрамы, күні, мерзімі, жарамдылық мерзімі және Өндіруші туралы ақпарат көрсетілуі керек. ҚР СТ 1062-2015 " сиыр сүтінен алынған май. Жалпы техникалық шарттар". Консистенциясы мен сыртқы түрі: тығыз, иілгіш, біркелкі немесе жеткілікті тығыз емес және иілгіш. Кесілген беті жылтыр, құрғақ көрінеді. Ылғалдың кішкене тамшылары бар әлсіз жылтыр немесе күңгірт бетке рұқсат етіледі. Дәмі мен иісі-айқын кремді және пастерленген дәм, бөгде дәм мен иіссіз Түсі ашық сарыдан сарыға дейін біркелкі. Майдың массалық үлесі 82,5%, ылғал 16,0% аспайды. ГОСТ 32261-2013 " сары май. Техникалық шарттар"; КО ТР 024/2011 "май өнімдеріне арналған техникалық регламент"; ҚР СТ 1062-2015 " сиыр сүтінен алынған май. Жалпы техникалық шарттар". ҚР СТ 1733-2015 "сүт және сүт өнімдері. Жалпы техникалық шарттар"; ҚР СТ 1734-2007 " сүт және сүт өнімдері. Қабылдау ережелері мен сынақ әдістері". ҚР СТ 2019-2010 "сүт және сүт өңдеу өнімдері. Терминдер мен анықтамалар". ҚР СТ 1735-2007 "сүт және сүт өнімдері. Орау, таңбалау, тасымалдау және сақтау". КО ТР 021/2011"тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы"; КО ТР 033/2013"сүт және сүт өнімдерінің қауіпсіздігі туралы"; ТП КО 005/2011"қаптаманың қауіпсіздігі туралы"; ТП КО 022/2011 "Тамақ өнімдері оны таңбалау бөлігінде"". Жеткізу қажеттілігі, саны бойынша, жарамдылық мерзімін ескере отырып, Тараптардың келісімімен ас блогында келісілуі/бекітілуі қажет.
"Масло сладкосливочное без растительных жиров, из 100% цельного коровьего молока, расфасованное в пачках по 200 гр., с повышенным содержанием жира от 82,5%. Состав — пастеризованные сливки. Массовая доля жира не менее 82,5 %. Пищевая ценность (содержание в 100 г продукта): жира — 82,5 г, белка — 0,5 г, углеводов — 0,6 г. Энергетическая ценность — 747 ккал. По физико-химическим показателям масло должно соответствовать требованиям. На каждой пачке должны быть указаны состав, дата выработка, срок годность и информация о производителе. СТ РК 1062-2015 «Масло из коровьего молока. Общие технические условия». Консистенция и внешний вид: плотная, пластичная, однородная или недостаточно плотная и пластичная. Поверхность на срезе блестящая, сухая на вид. Допускается слабо-блестящая или матовая поверхность с наличием мелких капелек влаги. Вкус и запах - выраженные сливочный и привкус пастеризации, без посторонних привкусов и запахов Цвет от светло-желтого до желтого равномерный. Массовая доля жира 82,5%, влаги не более 16,0%. ГОСТ 32261-2013 «Масло сливочное. Технические условия»; ТР ТС 024/2011 «Технический регламент на масложировую продукцию»; СТ РК 1062-2015 «Масло из коровьего молока. Общие технические условия». СТ РК 1733-2015 «Молоко и молочные продукты. Общие технические условия»; СТ РК 1734-2007 «Молоко и молочные продукты. Правила приемки и методы испытаний». СТ РК 2019-2010 «Молоко и продукты переработки молока. Термины и определения». СТ РК 1735-2007 «Молоко и молочные продукты. Упаковка, маркировка, транспортирование и хранение». ТС ТР 021/2011 «О безопасности пищевой продукции»; ТС ТР 033/2013 «О безопасности молока и молочной продукции»; ТП ТС 005/2011 «О безопасности упаковки»; ТП ТС 022/2011«Пищевая продукция в части ее маркировки»". Потребность по поставке, по количеству необходимо согласовать/утвердить в Пищеблоке, согласованно сторонами с учетом срока годности.
Килограмм
500
3263.39
1631695
0
Қаңтар
с 01.01.2023 года согласно технической спецификации по 28 февраля 2023 года
техникалық ерекшелікке сәйкес 01.01.2023 жылдан бастап 2023 жылғы 28 ақпанға дейін
Алматы қ., Медеу ауданы Алматы қ., Медеу ауданы Бекхожина 5
500
751710000
Алматы қ., Медеу ауданы Бекхожина 5
г.Алматы, Медеуский район Бекхожина 5