Кәді. (балғын, жоғары сұрып). Тамыр жемiс ажарлануы керек, солмаған, таза, тығыз, бүтiн, жарық емес , шiрiксіз, қауданның массасы кемiнде 1,5 кг болу керек.. Қыс мезгілінде үсімеген болуы тиіс. 35-40 кг. торланған қаптарда буылған.ГОСТ Р 56565-2015
Кабачок (свежий, сорт высший). Свежая, чистая, целая, вполне сформировавшая, плотная, не треснувшая, без наличия гнили, с массой кочана не менее 1,5 кг. В зимнее время не замороженная. Фасовка в сеточных мешках 35-40кг. ГОСТ Р 56565-2015
До 31.12.2023 По заявке Заказчика в течение года. Время поставки товара:12-00 до 15-00 час.Неделю 2 раза понедельник,четверг. Еженедельная потребность 202. Кг (+-15 кг). Перед поставкой необходимо уточнить у Пищеблока.
31.12.2023.дейін.Тапсырыс берушінің өтініші бойынша жыл бойы. Тауарды жеткізу уақыты: 12-00-ден 15-00-ге дейін.Аптасына 2 рет дүйсенбі, бейсенбі. Апта сайынғы қажеттілік 202. Кг (+-15 кг). Жеткізу алдында ас блогынан нақтылау қажет.