Функционалды ас қорыту бұзылыстарымен (колик, іш қату). Ас қорытуды жақсарту және ішек микрофлорасын қалыпқа келтіру үшін ішінара гидролизденген сүт сарысуы ақуызына негізделген нәресте құрғақ қоспасы.
Нәрестелердегі колик, іш қату және мазасыздық ас қорыту жүйесінің жетілмегендігімен және ішек микрофлорасының тепе-теңдігінің бұзылуымен байланысты. . Бейімделген май қышқылының құрамы емшек сүтіне жақын, оңай сіңеді, ыңғайлы ас қорытуға және тұрақты жұмсақ нәжіске ықпал етеді. Құрамы: мальтодекстрин, сүт қанты (лактоза), ішінара гидролизденген сүт сарысуы ақуызы, сүт майы, жүгері крахмалы, галакто-олигосахаридтер, эмульгаторлар (глицерин мен лимон қышқылы мен май қышқылдарының эфирлері, моно- ), минералдар (кальций фосфаты, калий фосфаты, кальций карбонаты, магний хлориді, калий хлориді, натрий хлориді, темір (II) сульфаты, мырыш сульфаты, мыс сульфаты, марганец хлориді, калий йодиді, натрий селениті), балық майы (докозагексаен қышқылының көзі DHA), фруктоолигосахаридтер, витаминдер (L-аскорбин қышқылы, DL-альфа-токоферол ацетаты, никотинамид, D-кальций пантотенаты, рибофлавин, ретинол ацетаты, пиридоксин гидрохлориді, тиамин гидрохлориді, фолий қышқылы, филлокинон, D-биотин, D3 холекальциферол, цианкобаламин), холина битартрат, таурин, инозит, нуклеотидтер (цитидин-5'-монофосфор қышқылы, уридин-5'-монофосфат натрий тұзы, аденозин-5'-монофосфор қышқылы, гуанозин-5'-монофосфат натрий тұзы, инозин-5'-монофосфат натрий тұзы), L-карнитин, антиоксидант (L-аскорбил пальмитаты) тағамдық құндылығы: the 100 мл дайын қоспадағы 100 г құрғақ қоспа. Энергетикалық құндылығы, кДж/ккал 2099 / 501 277 / 66 ақуыз, г 9,8 1,3 Таурин, мг 45 6 май, г 26 3,4 сүт майы, жалпы май мөлшерінен % 25 линол қышқылы, г 4,41 0,58 линол қышқылы, май қышқылдарының сомасынан % 19 α-линолен қышқылы, г 0,52 0,07 докозагексаен қышқылы қышқыл, мг 49 6,4 көмірсулар, г 58,2 7,7 лактоза, қаптама 350 гр.