Сиыр еті,балғын, тұтас ет, І санат ГОСТ 33818-2016 Жоғары сантатты сиыр еті. Түсі қызыл, майлы қабаттары ақ, кілегей немесе сары. Еттің сыртқы түрі құрғақ, бөлімде шығарылған ет шырыны мөлдір болады. Еттің иісі табиғи, қоспасыз және жағымсыз болмауы керек. Ет жақсы ,қансыз, майдың консистенциясы тығыз және жабысқақ емес. Еттің қабығы жұқа, бозғылт қызғылт немесе қызғылт. Тауарды жеткізу әр аптаның дүйсенбі күні сағат 09:00 -17:00 арасында 200 кг кем емес мөлшерінде арамен бөлшектеліп жеткізіліп тұруы қажет. Тауарды жеткізі кезінде ветеринариялық анықтама болуы тиіс.