Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


950540000321
Вне бюджета
местный бюджет
"Атырау облысы Білім беру басқармасының "Қызылқоға аграрлы-техникалық колледжі" коммуналдық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Коммунальное государственное казенное предприятие "Кызылкогинский аграрно-технический колледж" Управления образования Атырауской области"
2023
Из одного источника путем прямого заключения договора по питанию обучающихся
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
п.80 правил организации питания обучающихся. Заключение договора на последующий финансовый год (продление).
101314.220.000000
Тауар
Шұжық
Колбаса
жартылай ысытылған
полукопченая
Жартылай ысталған шұжық 2.Сапалық сипаттамалары: жартылай ысталған шұжық түрлі тағамдар дайындауға арналған. 3.Органолептикалық көрсеткіштер: шұжықтар ГОСТ бойынша, санитарлық ережелерге сәйкес технологиялық нұсқауларға сәйкес жасалады. Бөтен иіссіз және дәмсіз, қабықта ақ тақта жоқ , қабықта құрғақ зең мен шырыш жоқ .Қаптаманың әрбір бірлігі дәмі-жағымды, ысталған және дәмдеуіштердің айқын хош иісі бар, бөтен дәмі мен иісі жоқ, трафарет немесе баспа заттаңбасы арқылы жуылмайтын иісі жоқ бояумен айқын таңбаланады. А) дайындаушы кәсіпорынның атауы, оның орналасқан жері ; Б) шұжықтың атауы в) таза, брутто, ыдыстың массасы Г) шығарылған күні Д) осы стандарттың нөмірі 4.Қаптамасы: вакуумды, зауыттық термалды қаптамада шұжықты 500 гр-дан 700 гр-ға дейін өлшеп орау. 5. Сертификаттардың болуы: Қазақстан Республикасының сәйкестік сертификаты 6. Сәйкестік: ГОСТ20402-75 ГОСТ16351-70 НУ-Lite 2 гигиеналық мониторинг аспабымен әрбір партияға сынама алу әдісі
Колбаса полукопченая 2.Качественные характеристики: Колбаса полукопченая предназначена, для приготовления различных закусок. 3.Органолептические показатели: Колбасы изготавливаться по ГОСТу, по технологической инструкции с соблюдением санитарных правил. Без постороннего запаха, и привкуса , без белого налета на оболочке ,без сухой плесени и слизи на оболочке .Каждая единица упаковки четко маркируют с одной торцовой стороны несмывающейся непахнущей краской при помощи трафарета или печатной этикетки с указанием -Вкус - приятный, с выраженным ароматом копчения и пряностей, без постороннего привкуса и запаха. А) наименования предприятия –изготовителя, его местонахождения ; Б) наименования колбасы В) массы нетто, брутто, тары Г) даты выработки Д) номера настоящего стандарта 4.Упаковка: в вакуумной, заводской терма упаковке расфасовка колбаса от 500гр до 700 гр. 5. Наличие сертификатов: Сертификат соответствия Республики Казахстан 6. Соответствие: ГОСТ20402-75 ГОСТ16351-70 Метод отбор проб на каждую партию прибором гигиенического мониторинга НY-LITE 2
Килограмм
50
2000
100000
0
Қаңтар
Ежемесячно до 31 декабря 2023 года
Ай сайын 2023 жылғы 31 желтоқсанға дейін
Атырау облысы, Қызылқоға ауданы, Сағыз а. Т.Декеев көшесі 2
50
234853100
Т.Декеев көшесі 2
ул.Т. Декеева 2