Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


170240006079
Вне бюджета
Родительский взнос
"Атырау облысы Білім беру басқармасының Жылыой ауданы білім бөлімінің "Мейірім" бөбекжай-бақшасы" коммуналдық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Коммунальное государственное казенное предприятие "Ясли-сад "Мейірім" отдела образования Жылыойского района Управления образования Атырауской области"
2023
Из одного источника путем прямого заключения договора по питанию обучающихся
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
п.80 правил организации питания обучающихся. Заключение договора на последующий финансовый год (продление).
101111.400.000000
Тауар
Сиыр еті
Говядина
балғын, тұтас ет, І санат
свежая, туша, I категория
Ересек ірі қараның бірінші санатты сиыр еті: бұлшық еттері қанағаттанарлық дамыған, омыртқалардың тікенді өсінділері, иық түйнектері мен маклактары күрт шығып кетпейді; тері асты майы ұшаны 8-қабырғадан бөксеге дейін жауып тұрады, айтарлықтай саңылауларға жол беріледі; мойынның, жауырынның, алдыңғы қабырғалардың, жамбастың, жамбас қуысының және шап аймағында шағын аймақтар түріндегі май шөгінділері бар, отандық өндірушіден болуы керек. Түсі қызыл, майлы қабаттар – ақ, кілегей немесе сары. Еттің сыртқы түрі құрғақ, ал кесіндіде бөлінетін ет шырыны мөлдір болуы керек. Еттің иісі табиғи, қоспасыз және жағымсыз реңксіз болмауы қажет. Ет жақсы қансыз, майдың консистенциясы тығыз және жабысқақ емес болсын. Еттің қыртысы жұқа бозғылт қызғылт немесе қызыл болуы тиіс. Ветеринариялық таңбасы және мөртабаны бар ветеринарлық анықтама (Ветеринариялық-санитариялық сараптама жүргізу Ережесіне № 4 қосымша ҚР АШМ бұйрығымен бекітілген) отандық өндірушіден болуы тиіс. ГОСТ 779-55
Говядина первой категории - от взрослого скота: мышцы развиты удовлетворительно, остистые отростки позвонков, седалищные бугры и маклаки выступают не резко; подкожный жир покрывает тушу от 8-го ребра к седалищным буграм, допускаются значительные просветы; шея, лопатки, передние ребра, бедра, тазовая полость и область паха имеют отложения жира в виде небольших участков, должен быть от отечественного производителя. Окрас красный, жировых прослоек – белый, кремовый или желтый. Внешний вид мясо сухой, а мясной сок, выделяемый в разрезе прозрачный. Запах мясо натуральный, без примесей и постороннего дурного оттенка. Мясо хорошо обескровлено, консистенция жира-плотная и не липкая. Корочка на мясе – тонкая бледно-розового или красного цвета. Ветеринарная справка (форма приложение № 4 к «Правилам проведения ветеринарно-санитарной экспертизы на рынках» утверждены приказом МСХ РК) с ветеринарным клеймом и штампом отечественного производства. ГОСТ 779-55
Килограмм
560
2500
1400000
0
Қаңтар
С момента регистрации договора в законной форме до 31.12.2023 года. По заявкам Заказчика согласно техническому описанию
Келісім шарт заңды түрінде тіркелгеннен 31.12.2023 жылға дейін. Тапсырыс берушінің сұранысы бойынша техникалық сипаттамаға сәйкес
Атырау облысы, Жылыой ауданы, Қосшағыл а. с.Қосшағыл, Жылыой көшесі, №5 үй
560
233643100
с.Қосшағыл, Жылыой көшесі, №5 үй
с.Косчагил, улица Жылыой, дом №5