Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


040240005916
Қазақстан Республикасының Туризм және спорт министрлігі Спорт және дене шынықтыру істері комитетінің "Қысқы спорт түрлері бойынша олимпиадалық даярлау орталығы" республикалық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Республиканское государственное казенное предприятие "Центр олимпийской подготовки по зимним видам спорта" Комитета по делам спорта и физической культуры Министерства туризма и спорта Республики Казахстан
"ҚСТ ОДО" РМҚК
РГКП "ЦОП ЗВС"
2023
Ашық конкурс
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
101240.500.000002
Тауар
Тауық сан еті
Окорочок куриный
мұздатылған
замороженный
Тауық еті.Тауықтың аяқтары:жақсы қансыздандырылған, таза; болмауы керек: - бөгде қоспалар (мысалы, шыны, резеңке, металл); - бөгде иістер; - нәжістің ластануы; - көрінетін қан ұйығыштары; - ішек пен клоака, трахея, өңеш, жетілген репродуктивті мүшелер қалдықтары; - Тоңазытқыш күйіктері, төгілген дақтар өт. Тауық мяса жібіту кезінде бөлінетін ылғалдың массалық үлесі 4% - дан аспауы керек. Бұл құс түрінің жаңа етіне тән иіс. Бұлшықет тінінің түсі бозғылт қызғылттан қызғылтқа дейін. Терінің түсі ақшыл сары, қызғылт реңкпен немесе онсыз. Тауықтардың еті осы Стандарттың [1] талаптарына сәйкес келуі және стандартты қабылдаған мемлекеттің аумағында қолданылатын санитарлық және ветеринариялық нормалар мен ережелерді сақтай отырып, құс мяса өндіру жөніндегі технологиялық нұсқаулық бойынша әзірленуі тиіс. Тұтыну ыдысының әрбір бірлігіне мыналар: - Өнімнің атауы; - нетто массасы; - өндірілген күні және буып - түю күні; - жарамдылық мерзімі; - сақтау шарттары; - дайындаушының атауы, орналасқан жері (елді қоса алғанда, заңды мекенжайы); - тағамдық құндылығы; - сорт; - термиялық жағдайы; - дайындаушының тауар белгісі (бар болса); ГОСТ 31962-2013
Окорочок куриный.Окорочка куриные должны быть:хорошо обескровленными, чистыми; не иметь: - посторонних включений (например, стекла, резины, металла); - посторонних запахов; - фекальных загрязнений; - видимых кровяных сгустков; - остатков кишечника и клоаки, трахеи, пищевода, зрелых репродуктивных органов; - холодильных ожогов, пятен от разлитой желчи. Массовая доля влаги, выделившейся при размораживании мяса кур, не должна превышать 4%. Запах свойственный свежему мясу данного вида птицы. Цвет мышечной ткани от бледно-розового до розового. Цвет кожи бледно-желтый с розовым оттенком или без него. Мясо кур должно соответствовать требованиям настоящего стандарта [1] и вырабатываться по технологической инструкции по производству мяса птицы с соблюдением санитарных и ветеринарных норм и правил, действующих на территории государства, принявшего стандарт. На каждую единицу потребительской тары наносят маркировку, содержащую: - наименование продукта; - массу нетто; - дату выработки и дату упаковывания; - срок годности; - условия хранения; - наименование, местонахождение изготовителя (юридический адрес, включая страну); - пищевую ценность; - сорт; - термическое состояние; - товарный знак изготовителя (при наличии); ГОСТ 31962-2013
Килограмм
2000
2100
4200000
0
Қаңтар
до 31.12.2023 года по заявке заказчика
жыл бойына, тапсырыс берушінің қалауы бойынша 2023 жылдың 31 желтоқсанына дейін
Ақмола облысы, Бурабай ауданы, Щучинск қ. ҚАЗАҚСТАН, Ақмола облысы, Бурабай ауданы, Щучинск қ., ЦРБ 5А
2000
117020100
ҚАЗАҚСТАН, Ақмола облысы, Бурабай ауданы, Щучинск қ., ЦРБ 5А
КАЗАХСТАН, Акмолинская область, Бурабайский район, г.Щучинск, микрорайон ЦРБ 5А