Қазақстан Республикасының Туризм және спорт министрлігі Спорт және дене шынықтыру істері комитетінің "Қысқы спорт түрлері бойынша олимпиадалық даярлау орталығы" республикалық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Республиканское государственное казенное предприятие "Центр олимпийской подготовки по зимним видам спорта" Комитета по делам спорта и физической культуры Министерства туризма и спорта Республики Казахстан
ГОСТ ҚР СТ 52465-210
Май тек ет, балық және көкөніс тағамдарын қуыру үшін ғана емес, сонымен қатар жаңа піскен көкөніс салаттарына арналған таңғыш ретінде де қажет. Оны әр түрлі маринадтар мен тұздықтар үшін негіз ретінде пайдалануға болады. Май пісірілген тағамның дәмін өзгертпейді, тек оның табиғи дәмі мен хош иісін көрсетеді. Көлемі: 5л
ГОСТ СТ РК 52465-210
Масло незаменимо не только для жарки мясных, рыбных и овощных блюд, а также как заправка для салатов из свежих овощей. Еще его можно использовать как основу для различных маринадов и соусов. Масло не изменяет вкуса приготовленной пищи, а лишь подчеркивает ее естественный вкус и аромат. Объем:5л