Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


040240005916
Қазақстан Республикасының Туризм және спорт министрлігі Спорт және дене шынықтыру істері комитетінің "Қысқы спорт түрлері бойынша олимпиадалық даярлау орталығы" республикалық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Республиканское государственное казенное предприятие "Центр олимпийской подготовки по зимним видам спорта" Комитета по делам спорта и физической культуры Министерства туризма и спорта Республики Казахстан
"ҚСТ ОДО" РМҚК
РГКП "ЦОП ЗВС"
2023
Бағалы ұсыныныстарға сұраным
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
101115.100.000002
Тауар
Жылқы еті
Конина
балғын, жарты ет, І санат
свежая, полутуша, I категория
Жылқы етінің техникалық сипаттамасы. Бірінші санаттағы жылқы еті. Түсі қызыл, май қабаттары-ақ, кілегей немесе сары. Мяса сыртқы түрі құрғақ, ал кесіндіде бөлінетін ет шырыны мөлдір. Запах иісі табиғи, қоспасыз және бөгде жағымсыз Көлеңкесіз. Ет жақсы қансыздандырылған, майдың консистенциясы тығыз және жабысқақ емес. На қыртысы жұқа мұзды қызғылт немесе қызғылт түсті, ГОСТ 32225-2013 сәйкес келуі керек. Жылқы еті әртүрлі тағамдарды дайындауға арналған. Ірі жартылай фабрикаттар мен котлет етінің шығу нормасы-73,6%, сүйектер, сіңірлер, шеміршектер-26,4%. Жылқы еті жаңа піскен немесе жартылай ұшаларда және төрттен бір бөлігінде жаңа мұздатылған. Ет жаңа сойылған, ұшаға немесе төртке кесілген болуы керек. Мяса әрбір партиясы санаты көрсетілген тиісті таңбамен және мамандандырылған автокөліктің ветеринариялық куәлігімен жеткізіледі. Тапсырыс берушінің өтінімі бойынша тауарларды жеткізу. Жеткізуші есебінен жеткізу және түсіру. МЕМСТ 32785-2014
Техническая спецификация на мясо Конины. Конина первой категории. Окрас красный, жировых прослоек – белый, кремовый или желтый. Внешний вид мяса сухой, а мясной сок, выделяемый в разрезе – прозрачный. Запах мяса натуральный, без примесей и постороннего дурного оттенка. Мясо хорошо обескровлено, консистенция жира – плотная и не липкая. Корочка на мясе – тонкая леднорозового или красноватого цвета, должно соответствовать ГОСТ 32225-2013. Мясо конины предназначены для приготовления различных блюд. Норма выхода крупнокусковых полуфабрикатов и котлетного мяса-73,6%, кости, сухожилия, хрящи-26,4%. Мясо конины свежее или свежемороженое в полутушах и четвертинах в комплекте. Мясо должно быть в свежем убойном виде, разделанным на тушу или четыре. Каждая партия мяса поставляется с соответствующим клеймом с указанием категории и ветеринарным свидетельством специализированном автотранспорте. Доставка товаров по заявке заказчика. Доставка и разгрузка за счет поставщика. ГОСТ 32785-2014
Килограмм
40
3777
151080
0
Наурыз
до 31.12.2023 года по заявке заказчика
жыл бойына, тапсырыс берушінің қалауы бойынша 2023 жылдың 31 желтоқсанына дейін
Ақмола облысы, Бурабай ауданы, Щучинск қ. ҚАЗАҚСТАН, Ақмола облысы, Бурабай ауданы, Щучинск қ., ЦРБ 5А
40
117020100
ҚАЗАҚСТАН, Ақмола облысы, Бурабай ауданы, Щучинск қ., ЦРБ 5А
КАЗАХСТАН, Акмолинская область, Бурабайский район, г.Щучинск, микрорайон ЦРБ 5А