МЕМСТ 32188-2013
Маргарин нан пісіруде, кондитерлік және аспаздық өндірісте, үйде пісіруде қолданылады. Құрамында гидрленген майлар жоқ. Құрамында маңызды май қышқылдары бар. Майдың массалық үлесі 80-82 % құрайды. Құрамы: өсімдік майлары, су, эмульгаторлар: лецитин, май қышқылдарының моно-және диглицеридтері; құрғақ сүт сарысуы, тұз, хош иістендіргіштер, қышқылдықты реттегіш лимон қышқылы, А және D дәрумендері, каротин бояуы, өнімнің май фазасындағы қаныққан май қышқылдарының максималды мөлшері 48%, май қышқылдарының трансизомерлері 1%.
100 г тағамдық құндылығы: ақуыздар-0 Г, майлар-70 г, көмірсулар-0 Г, энергетикалық құндылығы 100 г: 680 кКал / 2780 кДж.