Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


990240008204
"А.Н.Сызганов атындағы Хирургия ұлттық ғылыми орталығы" акционерлік қоғамы
Акционерное общество "Национальный научный центр хирургии имени А.Н.Сызганова"
"А.Н.Сызганов атындағы ХҰҒО" АҚ
АО "ННЦХ им. А.Н.Сызганова"
2024
Бағалы ұсыныныстарға сұраным
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
107212.599.000000
Тауар
Вафли
Вафли
крем қоспаларымен
с кремовыми начинками
Вафли. Бұл атауға тән вафли, бөтен дәм мен иіссіз. Беті айқын өрнекпен, шеттері тегіс кесілген, дақтары жоқ. Вафли бірдей мөлшерде және осы атауға сәйкес дұрыс пішінде болуы керек. Вафлиді толтыру шетінен шықпауы керек. Жылтыратылған вафлидің беті-көпіршіктер, дақтар мен жарықтар жоқ. Вафли парағы толтырумен тығыз байланыста болады. Вафли партиясында 4% - ға дейін (шот бойынша) парақтардың толтыруға тығыз жабыспауына жол беріледі. Глазурьдің қалыңдығы бойынша біркелкі емес таралуына және сыртқы бетінде толтырғыштың айқын іздері бар партияда вафлидің 6% - ға дейін (есеп бойынша) рұқсат етіледі. Вафлидің 7% - на дейін (шот бойынша) бұрыштары анық зақымдалған, беті тегіс емес кесілген және жарылған партияда, ал толтырылмаған вафли үшін-сынған вафли парақтарының партиясында 10% - ға дейін рұқсат етіледі. Толтырылған вафли үшін ашық сарыдан сарыға дейін. Толтырусыз вафли үшін сарыдан ашық қоңырға дейін. Бояғышты қолданған кезде вафли парағының түсі бояғыштың түсіне сәйкес келуі керек. Дақтарға, күйіп қалуға жол берілмейді. Толтырғыштың түсі монофониялық. Вафли парақтары біркелкі пісірілген, кеуектілігі дамыған, қытырлақ қасиеттері бар. Толтыру біркелкі бөлінеді. Толтыру сапасы: дәндері мен кесектері жоқ біртекті консистенцияны толтыру (жеміс-жидек керек-жарақтарын, джемдерді, қайнатпаларды және т.б. қосқан кезде жидектерден алынған дәндерден басқа.). Пралинді толтыру, мысалы, пралин және майлы - оңай еритін, нәзік майлы. ГОСТ 14031-68.
Вафли. Свойственные данному наименованию вафель, без постороннего привкуса и запаха. Поверхность с четким рисунком, края с ровным обрезом без подтеков. Вафли должны иметь одинаковый размер и правильную форму, установленную для данного наименования. Начинка в вафлях не должна выступать за края. Поверхность глазированных вафель - без пузырей, пятен и трещин. Вафельный лист плотно соприкасается с начинкой. Допускается наличие до 4% (по счету) в партии вафель с неплотным прилеганием листов к начинке. Допускается неравномерное по толщине распределение глазури и до 6% (по счету) вафель в партии с явными следами начинки на внешней поверхности. Допускается до 7% (по счету) вафель в партии с явно поврежденными углами, неровным обрезом и трещинами на поверхности, а для вафель без начинки - до 10% в партии ломанных вафельных листов. От светло-желтого до желтого для вафель с начинкой. От желтого до светло-коричневого для вафель без начинки. При применении красителя цвет вафельного листа должен соответствовать цвету красителя. Не допускаются пятна, пригорелость. Цвет начинки однотонный. Вафельные листы равномерно пропеченные, с развитой пористостью, обладающие хрустящими свойствами. Начинка распределена равномерно. Качество начинки: Начинка однородной консистенции, без крупинок и комочков (кроме зерен от ягод при добавлении в начинку фруктово-ягодных припасов, варенья, подварок и проч.). Начинка пралине, типа пралине и жировая - легко тающая, нежная маслянистая. ГОСТ 14031-68.
Килограмм
155
1607.14
249106.7
0
Қаңтар
до 2-х раз в неделю по заявке Заказчика.
Тапсырыс берушінің өтінімі бойынша аптасына 2 ретке дейін.
Алматы қ., Алмалы ауданы Алматы қ., Желтоқсан к-сі, 62, ас блогы қоймасы
155
751110000
Алматы қ., Желтоқсан к-сі, 62, ас блогы қоймасы
г.Алматы, ул. Желтоксан 62, склад пищеблока