Құрғақ сүт қоспасы пребиотиктермен араласқан және өнер балаларды тамақтандыру қара бидай 6 айға дейін, бірге басым Сарысу фракц (65%\ көпказеин35%), бірге төмен ақуыз мөлшері 1,3 г/100 мл-ден аспайды, пребиотиктермен (олигосахарид 2 ' - фукозиллактоза 100 мл дайын қоспаға 0,3 грамм, бірге лактоза бар (73%) және оптимиз май композиция омега - 3 және Омега -6 май қышқылдары (DHA) лютеинмен-12 мкг/100 мл-ден аспайды, таурин-6 мг/100 мл-ден кем емес .май құрамы 100 мл дайын қоспаға 3,4 гр-ден аспайды, құрғақ майсыз сүт. Алақансыз және Рапссыз 100 мл дайын қоспадағы тағам майларының бағасы, энергетикалық құндылығы, кДж / ккал 278 / 66 ақуыздан артық емес, г 1,3 сарысуы белоктар / казеин, % кемінде 65/35 таурин артық емес, мг 6 май, г, 3,4 сүт майы, майдың жалпы санынан % артық емес 25-тен астам, линол қышқылы, г 0,62 линол қышқылы, май қышқылдарының сомасынан % артық емес 19 а-линолен қышқылы, г 0,07, арахидон қышқылы, мг 1,4 докозагексаен қышқылы, мг 11,5 көмірсулар, г кемінде 7,6, лактоза, г 5,5 лактоза, көмірсулардың жалпы санынан % 73пребиотиктер: 2'- фукозиллактоза, мг 30. Минерал заттар: кальций, мг 55 фосфор, мг 30 калий, мг 60 натрий, мг 20-дан аспайды магний, мг 5,8 мыс, мкг 46 марганец, мкг 8-ден аспайды темір, мг 0,7-ден аспайды мырыш, мг 0,7 хлоридтер, мг 42 йод, мкг 12 селен, мкг 1,3 күл, г 0,4 витаминдер: ретинол (А), мкг-экв. 62 токоферол (Е), мг 1,2 кальциферол (Д), мкг 1,2 К дәрумені, мкг 4,5 тиамин (В1), мкг 50 рибофлавин (В2), мкг 188 пантотен қышқылы, мг 0,3 пиридоксин (В6), мкг 60 ниацин (РР), мг 0,53 фолий қышқылы, мкг 11 цианоко (В12), мкг 0,22 аскорб қышқылы (С), мг 9 биотин, мкг 2 нуклеотидтер, мг 2,6 Лютеин, мкг 12 Инозит, МГ 6 Холин, мг 15 L - карнитин, мг 1,5 Осмолярлық, мОсм/кг - 300. МЕМСТ 30626-98 карталардағы фольга пакеті. қорап, / 600 гр