Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


990340001042
Алматы қаласы Қоғамдық денсаулық сақтау басқармасының шаруашылық жүргізу құқығындағы "№ 2 қалалық перинаталдық орталығы" коммуналдық мемлекеттік кәсіпорны
Коммунальное государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Городской перинатальный центр № 2" Управления общественного здравоохранения города Алматы
2024
Электронды дүкен
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
103212.100.000000
Тауар
Шырын
Сок
апельсиннен жасалған, балғын сығылған
апельсиновый, свежеотжатый
Алма шырынының құрамына қант, пектиндер, крахмалдар, ферменттер, А, Е, С, Н, В дәрумендері, сондай-ақ минералдар (мыс, ванадий, кобальт, темір, молибден, хром, марганец, йод, мырыш, кальций, калий, фосфор) кіреді. Біркелкі бөлінген ұсақ ұнтақталған целлюлозасы бар біртекті сұйықтық. Целлюлозасы бар қызанақ шырыны үшін контейнердің түбінде аздап тұнбаға және жаңа піскен қызанақтан жасалған шырынға тән тікелей Сығылған қызанақ шырыны үшін дәм мен иістің кішкене стратификациясына жол беріледі. Қалпына келтірілген қызанақ шырыны үшін - томат пастасынан, томат пюресі немесе концентрацияланған қызанақ шырынынан жасалған шырынға тән. Апельсин шырыны-апельсиннен алынған жарқын цитрус хош иісі бар мөлдір емес сарғыш түсті сусын. Тәтті, өткір қышқылдығы бар. Жұқа терілі Сицилия, Генуя және Мальта апельсиндерінен алынған шырын әсіресе құнды. Дайындау. Өнеркәсіпте апельсин шырыны пастерленген-жаңа сығылған шырын (NFC) қыздыру және күрт салқындату арқылы, сонымен қатар сумен сұйылтылған концентратпен бірге келеді. Өрік шырынында талшық, өсімдік ақуызы, органикалық қышқылдар, қарапайым және күрделі көмірсулар, соның ішінде инулин, декстрин және крахмал бар. Оның құрамында бета-каротиннің көп мөлшері, А, В, В1, С, Е, Н, Р, РР дәрумендері бар. Шабдалы шырыны-шабдалы шырыны мен целлюлозасынан жасалған сергітетін сусын. Шабдалы шырыны қалың, сары түсті, нәзік тәтті және қышқыл целлюлозасы және жағымды хош иісі бар. Шырыннан қалған целлюлоза өте шырынды және дәмді, сондықтан, әдетте, оны тастамайды, бірақ одан әрі өңдеу үшін қолданылады. ҚР СТ 1472-2005
В состав сока яблок входят сахара, пектины, крахмалы, энзимы, витамины А, Е, С, Н, группы В, а также минеральные вещества (медь, ванадий, кобальт, железо, молибден, хром, марганец, йод, цинк, кальций, калий, фосфор). Однородная жидкость с равномерно распределенной тонкоизмельченной мякотью. Для томатного сока с мякотью допускается незначительный осадок на дне тары и небольшое расслоение Вкус и запах Для томатного сока прямого отжима - свойственные соку, изготовленному из свежих томатов. Для восстановленного томатного сока - свойственные соку, изготовленному из томатной пасты, томатного пюре или концентрированного томатного сока. Апельсиновый сок – непрозрачный напиток оранжевого цвета, с ярким цитрусовым ароматом, получаемый из апельсинов. Сладкий, с остро выраженной кислинкой. Особо ценен сок, получаемый из тонкокожих сицилийских, генуэзских и мальтийских апельсинов. Изготовление. В промышленности апельсиновый сок пастеризируют - свежеотжатый сок (NFC) путем нагрева и резкого охлаждения, и так же поступают с разбавленным водой концентратом. Абрикосовый сок содержит клетчатку, растительный белок, органические кислоты, простые и сложные углеводы, в том числе инулин, декстрин и крахмал. В нем также содержится большое количество бета-каротина, витамины А, В, В1, С, Е, Н, Р, РР. Сок персиковый — освежающий напиток из сока и мякоти персика. Сок персика получается густым, желтого цвета, с нежной кисло-сладкой мякотью и приятным ароматом. Мякоть, которая остается от сока, очень сочная и вкусная, поэтому, как правило, ее не выкидывают, а используют для дальнейшей переработки. СТ РК 1472-2005
Литр
10394
271
2816774
0
Қаңтар
В течении всего 2024 года
2024 жыл бойы
Алматы қ., Медеу ауданы Жангелдин көшесі, 28/20
10394
751710000
Жангелдин көшесі, 28/20
ул.Жангельдина, 28/20