Ашытқы құрғақ. Престелген наубайхана ашытқысы. Қаптамада Өндіріс күні, жарамдылық мерзімі, дайындау нұсқаулығы, құрамы және сақтау шарттары көрсетілуі керек. Нан пісіретін ашытқы. Техникалық шарттар. Тауарды жеткізу тапсырыс берушінің алдын ала өтінімі бойынша жұмыс күндері сағат 08:00-ден 10:00-ге дейін жүргізілуі тиіс. Ілеспе құжаттар: жүкқұжат, өнімнің сапасы мен қауіпсіздігі сертификаты, жүргізуші мен экспедитордың медициналық кітапшасы, көлікке санитариялық паспорт (тамақ өнімдерін тасымалдауға арналған автокөлікке санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды). Жоғарыда аталған барлық құжаттар тауарлар келіп түскен күні өзекті болуға, құжат мерзімі өткен кезде уақтылы ауыстырылуға тиіс.