Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Жоспар тармағын қарап шығу


150340016175
Вне бюджета
Сборы
Алматы қаласы Білім басқармасының "№130 бөбекжай-балабақшасы" коммуналдық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Коммунальное государственное казенное предприятие "Ясли-сад №130" Управления образования города Алматы
Алматы қаласы Білім басқармасының "№130 бөбекжай-балабақшасы" коммуналдық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Коммунальное государственное казенное предприятие "Ясли-сад №130" Управления образования города Алматы
2025
Конкурс по приобретению товаров, связанных с обеспечением питания воспитанников и обучающихся
Қаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
101111.400.000006
Тауар
Сиыр еті
Говядина
суытылған, тұтас ет, І санат
охлажденная, туша, I категория
«І санатты сиыр етінің» сапалық және пайдалану сипаттамалары. 1 санатты сиыр еті жоғарыда көрсетілген нормативтік құқықтық актілердің талаптарына сәйкес, технологиялық нұсқаулықтар бойынша, белгіленген тәртіппен бекітілген ет және тамақ өңдеу өнеркәсібінің кәсіпорындары үшін барлық ережелерді сақтай отырып әзірленген. Көктемгі-жазғы кезеңде ет бұлшық ет қабатындағы минус 2 0С-тан минус 3 0С-қа дейінгі температураға дейін қатырылған, күзгі-қысқы кезеңде бұлшық ет қабатындағы 0 0С-тан плюс 4 0С-қа дейінгі температураға дейін салқындатылған болуы тиіс. 1 санатты сиыр еті азық-түлік қауіпсіздігі мен тамақ өнімдерін инспекциялауға қатысты қолданыстағы нормаларға сәйкес тұрақты жұмыс істейтін кәсіпорындарда сойылған жануарлардан алынған. Сиыр етіне арналған микробиологиялық көрсеткіштердің мазмұны бір партияға құжат беру ережелеріне сәйкес белгіленген тәртіпте аккредиттелген (сертификатталған) зертханаларда сыналады. 1 санатты сиыр еті: ҚР СТ 1759-2008, ҚР СТ 1730-2007, Кеден одағының техникалық регламенті 021-2011, мемлекетаралық СТАНДАРТ, ГОСТ 779-55 талаптарына сәйкес болуы тиіс.
Качественные и эксплуатационные характеристика «Мясо говядины 1 категории». Мясо говядины 1 категории, выработано в соответствии с требованиями вышеуказанных нормативно правовых актов, по технологическим инструкциям, с соблюдением всех правил для предприятий мясной и пищеперерабатывающей промышленности, утвержденных в установленном порядке. В весенне-летний период мясо должно быть подмороженным до температуры в толще мышц от минус 2 0С до минус 3 0С, в осенне-зимний период охлажденным до температуры в толще мышц от 0 0С до плюс 4 0С. Мясо должно быть охлажденным, без постореннего запаха. Мясо говядины 1 категории получена от животных, убой которых производился на предприятиях, регулярно функционирующих в соответствии с действующими нормами относительно пищевой безопасности и инспекции пищевых продуктов. Содержание микробиологических показателей на мясо говядины прошедшие испытания в лабораториях, аккредитованных (аттестованных) в установленном порядке, согласно правилам выдачи документа на одну партию. Мясо говядины 1 категории должно соответствовать: СТ РК 1759-2008, СТ РК 1730-2007, ТЕХНИЧЕСКИЙ РЕГЛАМЕНТ ТАМОЖЕННОГО СОЮЗА 021-2011, МЕЖГОСУДАРСТВЕННЫЙ СТАНДАРТ, ГОСТ 779-55
Килограмм
4000
2435
9740000
0
Ақпан
2025 жыл
2025 жыл
Алматы қ., Алатау ауданы Алматы қаласы, Алатау ауданы, Усть-Каменагорская көшесі, 1/1-үй
4000
751210000
Алматы қаласы, Алатау ауданы, Усть-Каменагорская көшесі, 1/1-үй
Алматы қаласы, Алатау ауданы, Усть-Каменагорская көшесі, 1/1-үй