Табиғи сүт майлылығы 2,5%. Біркелкіжабысқақ емес,сұйықтық. Қайнау кезіндесүтке тән дәмі мен иісі бар.Тәттідәмі бар,түсіақ.майлылығы 2,5%. ҚР СТ 1010-2008 талаптарына сәйкес, Таңбалау және буып-ораукезінде мынадай деректерді ұстануымыз керек :өнімнің атауы; майдың массалық үлесі;атауы мен өндірушінің орналасқан жері, экспортердің, импорттаушының, компаниялар, тұтынушылар дан шағымдар қабылдау ( қашан немесе өндірушінің мекен-жайы ) тұтынушылар дан шағымдар қабылдайтын ұйымның заңды мекен-жайы сәйкес келмейді ; дайындаушының ( бар болса) тауар белгісі ;Таза салмағы ( көлемі ) ;Азық-түлік және энергетикалық құндылығы (егер бар болса) сақтау шарттары; өндірістік күні , жарамдылық мерзімі ; жасалған сәйкестігіне нормативтік құжаттың белгіленуі ;сәйкестікті бағалау (растау ) туралы ақпарат .ҚР СТ сәйкес таңбалау және қаптама .