Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Просмотр пункта плана


190240004938
"Семей медицина университеті" коммерциялық емес акционерлік қоғамы
Некоммерческое акционерное общество "Медицинский университет Семей"
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министірлігінің «Семей қаласының мемлекеттік медицина университеті» шаруашылық жүргізу кұқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения «Государственный медицинский университет города Семей» Министерства здравоохранения Республики Казахстан.
2018
Запрос ценовых предложений
Закупки, не превышающие финансовый год
10.12.20.100.001.00.0166.000000000000
Товар
Цыпленок-бройлер
Цыпленок-бройлер
мороженый, тушка, I категория, ГОСТ 25391-82
мороженый, тушка, I категория, ГОСТ 25391-82
Аталуы: Құс еті– қатырылған жас тауық еті, тауық ұшасы, балапандар, бройлер балапандары. «Құс еті өнімдері қауіпсіздік талаптарына ҚР СТ МЕМСТ Р 527002-2009 терең қатырылған, арнайы қаптамада, астың маңыздылығы 100,,г: Б-16г, Ж – 14г, энергиялық маңыздылық 190,0 ккал, дайындалу күні, мерзімі, сақталу талаптары (Т-12*С 8 ай да) « Техникалық регламинт бекітілуі туралы» ҚР Үкіметінің 2008 жылдың 8 сауір айында № № 336 шешіміне байланысты ет өнімдері талаптарға сай болу керек. Сапа талаптары: 100г өнімдегі құрамы: белоктары-18,8 г; майлары-16,7 г; көмірсулары-0,4г; энергетикалық құндылығы-180 ккал. Сақталуы өндірілген мерзімнен бастап -12 С артық емес температурада 3 ай. Сақталу 12 С 3 айдан өнімді жасау мерзімінен бастап. Түсі: терісі ақшыл-сары, беті құрғақтау. Құс еті Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 8 ақпан айында №336 «Техникалық регламенттерді бекіту» «Етке және ет өнімдеріне қойылған талаптар». Қапталған екі қабатта, (полиэтилен – 2кг –дан кем емес,10- 15 кг картонды каптамаларда.арнайы органдардың рұқсатымен.
Мясо птицы - тушка цыплят бройлера 1 сорта, потрошенные, СТ РК ГОСТ Р 52702-2009, глубокозамороженная, в индивидуальной упаковке, с указанием пищевой ценности в 100,0 г: Б-16 г, Ж – 14 г, энергетическая ценность 190,0 ккал, даты изготовления, срока годности, условии хранения (при Т -12*С 8 мес). ) Содержание в 100г.продукта: белки-18,8 г. жиры 16,7 г. углеводы-0,4г., энергетическая ценность-180 ккал. Срок хранения при температуре 12С-не более 3 месяцев со дня изготовления продукта. Свежее, без постороннего запаха. Цвет: кожи беловато - желтый, поверхность почти сухая. Мясо птицы должно соответствовать требованиям Постановления Правительства Республики Казахстан от 8 апреля 2008 года № 336 «Об утверждении Технического регламента «Требования к безопасности мяса и мясной продукции». Фасованный в двойных упаковках (полиэтилен – не менее 2 кг, картонных коробках по 10-15 кг.), разрешенная к применению соответствующими уполномоченными органами.
Килограмм
3500
700
2450000
0
Январь
еженедельно согласно заявки по 31 декабря 2018 года
өтінімге сәйкес аптасына 2018 жылғы 1 қаңтардан бастап 31 желтоқсанға дейін
Восточно-Казахстанская область, Семей Г.А., г.Семей Сеченова к., 1
3500
632810000
ул. Сеченова 1
Сеченова к., 1