Внимание! Соединение с приложением прервано. Пожалуйста, авторизуйтесь заново.

Просмотр пункта плана


190240004938
"Семей медицина университеті" коммерциялық емес акционерлік қоғамы
Некоммерческое акционерное общество "Медицинский университет Семей"
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министірлігінің «Семей қаласының мемлекеттік медицина университеті» шаруашылық жүргізу кұқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения «Государственный медицинский университет города Семей» Министерства здравоохранения Республики Казахстан.
2018
Запрос ценовых предложений
Закупки, не превышающие финансовый год
10.71.11.200.000.00.0166.000000000001
Товар
Хлеб
Хлеб
из пшеничной муки первого сорта, свежий
из пшеничной муки первого сорта, свежий
0,5кг қалыптағы бидай наны (бірінші сорт) МЕСТ 28808-90 т.1.2.2-1.2.4 2. Сапалық сипаттамалары: Жаңа пісірілген, сапалы бірінші сорт ұннан жасалған нан қалыбы дұрыс болуы, үстіңгі қабаты тегіс, үлкен жарықтарсыз және үзіктерсіз, сыртқы қатты қабаты ішкі жұмсақ қабатынан ажырамауы, ішкі жұмсақ қабаты жабысқақ болмауы керек. Нанды йодталған тұз және сұйық ашытқы қолдану арқылы классикалық технологиямен дайындау керек. 3. Құрамы: бірінші сортты ұн, сұйық ашытқы, йодталған тұз. 100 гр. өнімнің тағамдық құндылығы: майлары-1,0 г., көмірсулары-48,8 г., белоктары-8,1 г., энергетикалық құндылығы-242 ккал. «Азық-түлік қауіпсіздігі туралы» талаптарына сәйкес сәйкестік немесе сәйкестiк туралы ТР ТС 022/2011 сертификаты «Азық-түлік өнімдері, оның таңбалау бөлігі болып табылады.» «Азық-түлік өнімдері талаптарына сай» ҚР экономикалық және Санитарлы Эпидемиологялық талаптарға сай 19.03.2015 года №230 бекітілген бұйрығы бойынша. Сертификаттар мен анықтамалардың болуы: Жеткізу кезінде міндетті түрде сәйкестік сертификаты; Транспортқа санитарлық төлқұжат; Көлік жүргізушісінің міндетті түрде медициналық кітатшасы.азық-түлік нарығында жұмыс істеу және мемлекеттік сатып алу арқылы жүргізілетін тәжірибесі болуы керек.
Хлеб пшеничный формовой по 0,5кг. (первый сорт) ГОСТ 28808-90 т.1.2.2-1.2.4 2. Качественные характеристики: Свежеиспеченный, доброкачественный хлеб из муки первого сорта должен иметь правильную форму, гладкую поверхность, без крупных трещин и надрывов, корка не отстает от мякиша, мякиш не липкий. Изготовлен с использованием йодированной соли, по классической технологии с применением жидких дрожжей.3. Состав: мука первого сорта, жидкие дрожжи, йодированная соль. Пищевая ценность 100 гр. продукта: жиры-1,0 г., углеводы-48,8 г., белки-8,1 г., энергетическая ценность-242 ккал.Наличие сертификата соответствия либо декларации о соответствии согласно требованиям ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции», ТР ТС 022/2011 «Пищевая продукция в части ее маркировки». Наличие санитарного паспорта на транспорт и медицинской книжки на водителя в соответствии (п. 151 «Об утверждении Санитарных правил "Санитарно-эпидемиологические требования к объектам оптовой и розничной торговли пищевой продукцией" Приказ Министра национальной экономики Республики Казахстан от 19 марта 2015 года № 230.)
Килограмм
40000
130
5200000
0
Январь
ежедневно согласно заявки с 1 января по 31 декабря 2018 года
өтінімге сәйкес күн сайын 2018 жылғы 1 қаңтардан бастап 31 желтоқсанға дейін
Восточно-Казахстанская область, Семей Г.А., г.Семей Сеченова к., 1
40000
632810000
ул. Сеченова 1
Сеченова к., 1